info@livogbalance.dk • mobil +45 22 21 03 66

Nyheder

 

• Nyheder »

Oplev en afslappende og lindrende Japansk ryg- og skuldermassage.

Se mere på siden om Produkter

 

• Nyheder »

Inviter dine venner og veninder til wellness aften d.27. november og få bla. en afslappende magnetmassage.

Se mere her

 

• Nyheder »

PiMag Waterfall er inspireret af kilderne i Japan, hvor man i århundreder har kendt til de gode egenskaber ved basisk kildevand, som er rigt på mineraler. Det er

idéen bag PiMag Waterfall.

Se mere her

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 Velkommen til Nikken

En ny verden af helse og velvære

 


Jeg har gennem de sidste 10 år arbejdet som Uafhængig Nikken Velværekonsulent, og har rådgivet mennesker om, hvordan de med Nikkens produkter kan få mere balance og overskud ind i hverdagen.

Jeg har set hundredvis af mennesker få en bedre livskvalitet,med mere energi og vitalitet og mindre ubehag ved hjælp afvores unikke produkter.

Jeg bor i et Nikken Velværehjem, og det har totalt ændret min livskvalitet.

 

 

 


I mange år sov jeg ikke en hel nat igennem pga. smerter i led og muskler, men efter at jeg sover i Nikkens søvnsystem, en speciel Natur latex madras, pude og en dyne med flere innovative teknologier i, sover jeg som regel igennem hele natten.

Det har påvirket hele mit velbefindende og min livskvalitet og gør, at jeg har masser af energi og vitalitet i dag, og meget mindre ubehag.

 

Hvad er Nikken?

Nikken har i over 38 år hjulpet millioner af kunder verden over med at opnå totalt velvære og en balanceret livsstil baseret på vor filosofi om De fem Helsesøjler – et sundt sind, en sund krop, en sund familie, et sundt samfund og en sund økonomi.

NIKKENS 5 HELSESØJLER

 

Nikken er et japansk firma, som står i allerførste række i et af de hurtigst voksende områder i verden, nemlig velværeindustrien, og vore teknologier tager udgangspunkt i naturen og naturlige energier, såsom magnetisme, langbølget Infrarød-teknologi og negative ioner. Vores produkter har til hensigt at bringe de naturlige elementer tilbage i hverdagen og give en komplet velværeløsning gennem bedre luft, renere vand og en god nats søvn.

Velværehjemmet gør dit hjem til en sund base for dig og din familie og giver dig overskud og vitalitet, til at klare dagligdagens fysiske og mentale udfordringer.

 

Vor vision er at inspirere og forbedre livet for alle, som ønsker  sig en helt ny livsstil.

 

 Drømmer du om forandring i dit liv?

Kunne du tænke dig selv at bestemme din arbejdstid - din indtægt - din fritid og at arbejde for et af verdens førende Helseog Velvære firmaer?

Så er jobbet som Uafhængig Nikken Velværekonsulent måske noget for DIG! Du får mulighed for at demonstrere, anbefale og sælge vores produkter.

Du tilbydes effektiv uddannelse, oplæring, gode kolleger og mulighed for personlig udvikling. Kontakt mig for mere information

Se mere om Nikkensprodukter på www.nikkenwellbeing.dk

 


 

 

 
 
 

 

 

 

Inge Obel

Mobil +45 22 21 03 66

  Tlf. +45 86 29 03 66

info@livogbalance.dk

NIKKEN VELVÆREHJEM

God nattesøvn - ren luft og rent vand - energi og vitalitet